5.6.10

ραντεβού στο κέντρο

Αυτό το σαββατοκύριακο, με αφορμή τα 20 χρόνια του περιοδικού "Παράλλαξη", η πόλη αλλάζει και γεμίζει ήχους, εικόνες, εγκαταστάσεις, παρεμβάσεις και πολλές εκδηλώσεις. Όλα προς υπενθύμιση ότι η Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο φραπεδιά στην παραλιακή, ή δήθεν συμπεριφορά σε "ιν" πεζόδρομους, αλλά έχει ανησυχίες και τις εκφράζει.
Για τις επόμενες 40 ώρες, όποιος κυκλοφορήσει στην πόλη, θα βρεθεί μπροστά σε πολλά δρώμενα. Όποιος πάλι δε θέλει να το αφήσει στην τύχη, μπορεί να βρει το πρόγραμμα εδώ.
εύχομαι απλά ο καιρός να μην τα καταστρέψει όλα..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ζ η λ ε ύ ω!!!
αν ήμουν εκεί θα πηγαίναμε στη μεταμόρφωση της ΧΑΝΘ -μη σου πω ότι θα συμμετείχαμε κιόλας...-, θα πηγαίναμε στην κλασική οθωμανική μουσική,στο χορευτικό δρώμενο με το τσάρλεστον -so i think i can dance!-, στη 45' βόλτα με τα ποδήλατα,στη μετατροπή της Ισαύρων σε πρασινόδρομο, θα τρώγαμε στην Παπαρούνα και μετά κοκταίηλς μέχρι το πρωί με τον καυτό Dj!!!
Καλημέραααααααα

badhairday είπε...

αχ! όλα αυτά θα τα κάναμε! κ ίσως κ λίγα περισσότερα! κ όταν θα νόμιζες πώς το σκ τελείωσε κ τώρα θα ησυχάσεις, θα σε πήγαινα σήμερα το βράδυ να ακούσεις "rock you like a hurricane" (το αυθεντικό κ και όχι από τον Μαλίγκο)
Καλημέραααααααααααα