5.11.10

Δεν αντέχω τις αλλαγές

Ο Νοέμβριος ήταν, είναι και θα είναι ο καλύτερος μήνας του χρόνου. Μήνας γενεθλίων, ονομαστικών εορτών, επετείων και φυσικά φεστιβάλ. Φταίνε τα άστρα και η νέα σελήνη? Το φθινοπωρινό αεράκι που σε αγκαλιάζει τα ηλιόλουστα πρωινά? Τίποτα δεν είναι τυχαίο κατά τον  Νοέμβριο. Ένας μήνας χωρίς εκπλήξεις που ξέρεις καλά τι να περιμένεις.
Καταλαβαίνεις το σοκ που έπαθα όταν αντίκρυσα για πρώτη φορά το διαφημιστικό πανό που αναρτήθηκε στο Ολύμπιον. Φέτος το φεστιβάλ κινηματογράφου θα διεξαχθεί το Δεκέμβριο. Μεγάλη σύγχυση με κυρίεψε. Η ισορροπία διαταράχτηκε και ο τέλειος μήνας "ράγισε". Νοέμβριος χωρίς φεστιβάλ είναι σαν Σεπτέμβριος χωρίς ΔΕΘ. Δεν μπορώ να το χωνέψω.
Και πριν προλάβεις να με πεις υπερβολική, έκανα την έρευνά μου και έχω στοιχεία. Από το  1992 το φεστιβάλ γίνεται μέσα στο Νοέμβριο.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!
Σε καταλαβαίνω 100%, ποντάρεις σε κάποιες σταθερές για να μη χάνεις την ισορροπία στην καθημερινότητα, βάζεις στόχους και χτίζεις γύρω από αυτούς και τσούπ! Ξεπηδάει μια ανατροπή και άντε υπολόγισέ τα όλα από την αρχή ξανά...
Πφφ...
Χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ?... Μήπως λέω μήπως θα είναι όμορφα??..

badhairday είπε...

Δυνητικά τα πάντα είναι όμορφα. Είναι θέμα timing και διάθεσης.
Στην περίπτωση αυτή τίποτα δεν είναι με το μέρος μας..