18.3.10

Κάνε μου λιγάκι μμμ..

Ξεκινά στο mega, καθημερινά, η επανάληψη της καλύτερης ελληνικής σειράς όλων των εποχών!! Οι Απαράδεκτοι ήταν πρωτοπόροι σε σενάριο, ρόλους, ατάκες και χιούμορ. Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης (Χαλακατεβάκης) μας κρατούσαν παρέα πριν 18 χρόνια και απόλυτα επίκαροι επιστρέφουν πάλι στη ζωή μας. Ομολογώ πως δυσκολεύομαι να συγκρατήσω τη χαρά μου!
Ανάμεσα σε όλα και το μουσικό θέμα των αρχικών τίτλων ήταν εξαιρετική δουλειά. Πρόκειται για μίξη του Νίκου Πατρελάκη. Τα τραγούδια τα οποία ακούγονται στην εισαγωγική μουσική είναι (με τη σειρά που ακούγονται): 1. Ben E. King - Stand By Me 2. Sting - Fragile 3. Carole King - Too late (κουπλέ) 4. Mamas and Papas - Monday Monday 5. Nancy Sinatra - These boots are made for walking (εισαγωγή βιολοντσέλλο) 6. Black - Wonderful life 7. Carole King - Too late (ρεφρέν) 8. Marvin Gaye - Heard it through the grapevine 9. Nancy Sinatra - These boots are made for walking (εισαγωγή βιολοντσέλλο) (πηγή: retrodb.gr)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην τρελαίνεσαι, θα μπορούσες να είχες δει όλα τα επεισόδια από απαράδεκτους σε δεκάδες sites στο διαδίκτυο. Το νέο με το οποίο θα έπρεπε να ενθουσιαστείς είναι ότι σήμερα ξεκινά ο "πρύτανη" της γεύσης Βοθρίνι.

G.B.

P.S.: Τουλάχιστον έβαλες ωραίο τραγουδάκι.

badhairday είπε...

έχει άλλη χάρη να τα βλέπεις στην τηλεόραση. όχι??
μαύρη πρεμιέρα θα κάνει σήμερα ο πρύτανης, με όλα αυτά που σέρνουν στην εκπομπή του, με αφορμή την αυτοκτονία του εστιάτορα.